برگزاری کارگاه شخصیت شناسی ویژه دانشجویان کلیه رشته ها

برگزاری کارگاه شخصیت شناسی ویژه دانشجویان کلیه رشته هادر دانشگاه ازاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۶ کد : ۶۶۵ خبر تصویری
تعداد بازدید:۵۹۴
برگزاری کارگاه شخصیت شناسی ویژه دانشجویان کلیه رشته ها به سخرانی سرکار خانم دکتر اکرم رضاخان در داشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ...

کارگاه شخصیت شناسی ویژه دانشجویان کلیه رشته ها به سخرانی سرکار خانم دکتر اکرم رضاخان در تاریخ های 14 و21 با حضور دانشجویان از رشته های مختلف در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار گردید.

سرفصل های ارائه شده درکارگاه 9 تیپ شخصیتی اینیاگرام  بودند که
عبارتنداز :

تیپ 1 کمال گرا: افرادی هستند ایده آل ، مودب و از نظر این افراد همه موارد بایستی عالی باشه.(یا همه چی خوب یا همه چی بد)

تیپ 2سرویس دهنده : افرادی هستند که دائما در حال سرویس دادن و خدمت کردن به دیگران هستند.

تیپ 3عملگرا یا بازیگر: افرادی هستند که برای هویت اجتماعی ارزش قائلند.

نیپ 4 رمانتیک یا غمگین: افرادی هستند کهبه دنبال دست نیافتنی ها بوده و اکثرا ناراحت هستند.

تیپ 5 مشاهده گر: افرادی هستند فکور، مشاهده گر و فلسفه گرا.

تیپ 6 حامی شکست خورده : افرادی وظیفه شناس که با قدرت مشکل دارند و ذهنشان مشغول است.

تیپ 7 خوش گذران : افرادی که همیشه خوشحال، خوش بین ، خوش خوراک، اهل غنا،تفریح و با روابط اجتماعی بالا هستند.

تیپ8 رئیس: مهم ترین آیتم این افراد قدرت، اعتماد به نفس ،مدیرانی قوی و از نظر این افراد آدم ها 2 دسته اند یا دوست یا دشمن.

تیپ 9 میانجی : افرادی صلح جو وبه دنبال آرامش و محافظه کارند.

و در پایان به شرکت کنندگان در کارگاه مذکور گواهی حضور اعطا خواهد شد.